Barça

Ariedo Braida: "El Barça sempre ha de ser líder"

El membre de la comissió esportiva del Barça ha estat entrevistat aquest diumenge al programa 'Hat trick Barça' (Esport3)

Ariedo Braida i Carles Rexach, membres de la comissió esportiva del Barça, han estat entrevistats aquest diumenge al programa 'Hat trick Barça' (Esport3). "Estic orgullós d'estar a un gran país i a un gran club", ha dit Ariedo Braida, que ha reconegut que va intentar fitxar Gerard López per al Milan. "El seu agent era molt dur", ha explicat.

"Després de la derrota contra el Màlaga li vaig dir al president i a Albert Soler que l'equip faria un molt bon partit contra el City. El Barça ha jugat aquest diumenge un partit perfecte i ja és líder. Aquest club té la cultura del guanyar i el Barça sempre ha de ser líder", ha dit l'italià.

"La rivalitat entre el Barça i el Madrid és normal perquè o guanya un o guanya l'altre", ha afegit Ariedo Braida. "Porto 30 anys fent contactes i conec gent arreu del món", ha presumit.

"Leo Messi no és un jugador, és un fenomen", ha dit.

"El partit contra el Rayo ha estat molt bo contra un rival que no ha intentat tancar-se", ha afegit Carles Rexach. "El Madrid està acusant molt les baixes que té i està patint molt, no funciona", ha explicat.