BARÇA
Esports Barça 21/08/2011

Comença el 32è Congrés de Penyes del Barça

Aquest diumenge ha començat el 32è Congrés de Penyes, emmarcat en la Trobada Mundial, amb una sessió intensa amb més de 750 penyistes acreditats

Redacció
1 min
Arrenca el 32è Congrés de Penyes del Barça.

BarcelonaAquest diumenge ha començat el 32è Congrés de Penyes, que s'emmarca dins la Trobada Mundial. El vicepresident del club, Jordi Cardoner, ha inaugurat aquest Congrés davant dels més de 750 penyistes acreditats, els representants del club i els membres de la Comissió.

Cardoner ha apuntat que aquest 32è Congrés és històric perquè per primer cop el Barça i les penyes segellaran un compromís per iniciar el projecte Penyes Segle XXI. "Per primera vegada, s'articularan i es crearan documents vinculants entre el club i les seves penyes. Més que una jornada institucional, serà una jornada de treball històrica sobre el model del moviment penyístic", ha afirmat el vicepresident de l'àrea social.

Al llarg del diumenge, els penyistes faran sessions de treball intern. Els blocs temàtics sobre els quals treballaran els membres del moviment penyístic en dues ponències són el cens, les entrades dels desplaçaments, la identitat i les activitats.

Aquest dilluns, està previst que sigui present en el Congrés el president del Barça, Sandro Rosell.

stats