BARÇA
Esports Barça 25/02/2011

Wenger diu que l'Arsenal no ha fet res il·legal en la compra de Jon Toral

El tècnic francès de l'Arsenal ha confirmat que Theo Walcott estarà de dues a tres setmanes de baixa i, per tant, no podrà estar al Camp Nou el 8 de març

Redacció
2 min
Arsene Wenger, tècnic de l'Arsenal. KERIM OKTEN / EFE

LondresEl tècnic de l'Arsenal, el francès Arsene Wenger, ha assegurat que no s'ha comès res il·legal en el fitxatge del cadet Jon Toral, l'interior esquerrà del planter del Barcelona que, a més, compta amb passaport britànic per la nacionalitat de la seva mare.

"M'encanta el Barcelona, m'encanta Catalunya i no tinc res contra d'ells, però quan un jugador que és meitat anglès, meitat espanyol vol unir-se a nosaltres, per què l'hauríem de rebutjar si tot és legal?", s'ha preguntat Wenger referint-se en la seva roda de premsa a l'última fuga de talent del planter blaugrana, confirmada aquesta setmana, en direcció cap a Londres. Així ha respost l'entrenador als comentaris del president del Barcelona, Sandro Rossell, que ha descrit la compra del jugador, de 16 anys, a qui ha comparat amb el camí que va prendre Cesc Fàbregas, com a "una mica immoral".

Wenger ha recordat que Jon Toral, que tindrà un contracte professional amb l'Arsenal, és fill de mare anglesa, i que per tant no s'enfronta a cap conflicte amb la normativa de la FIFA.

El tècnic de l'equip que afrontarà aquest diumenge la seva primera final (la de la Copa de la Lliga) des de 2005 davant el Birmingham City i sense el seu capità, l'espanyol Cesc Fàbregas, ha insistit que no vol tornar a parlar dels jugadors que l'Arsenal ha obtingut els últims anys del Barcelona.

D'altra banda, Wenger ha confirmat que Theo Walcott estarà de dos a tres setmanes de baixa a causa "d'un problema al seu taló" i, per tant, no podrà jugar el partit de tornada dels vuitens de final contra el Barça al Camp Nou. "He de dir que és molt estrany que estigui llest per a la tornada contra el Barça", ha afegit Wenger.

stats