Lliga de Campions
Esports Barça 07/03/2011

Wenger: "Jo no sé jugar a despistar, Van Persie farà una prova demà i només jugarà si està al 100%"

El tècnic francès ha hagut de donar moltes explicacions sobre Robin Van Persie, però assegura que ha sigut el propi jugador qui ha dit que estava bé avui

Albert Solé
1 min
El tècnic de l'Arsenal, Arsene Wenger, responent les preguntes de la premsa.

BarcelonaLa roda de premsa del tècnic francès de l'Arsenal, Arsène Wenger, ha girat quasi tota al voltant d'un nom: Robin Van Persie. El fet que avui hagi viatjat a Barcelona en una convocatòria de 19 homes ha sorprès a tothom, sobretot a l'entorn barcelonista. I com que Wenger ja ho ha fet això algunes vegades, la majoria de preguntes han anat sobre aquest tema.

"No ser jugar a despistar, aquest matí Van Persie estava quasi descartat, però l'última prova que ha fet ha estat molt positiva i per això ha viatjat. En tot cas, demà farà una prova més, i si no està al 100% no jugarà". I respecte la ironia de Guardiola quan ha dit que Walcott encara és a temps d'agafar un vol privat per arribar a Barcelona demà, Wenger, somrient, ha confirmat que Walcott veurà el partit de demà des de casa per la televisió.

Wenger assegura que l'Arsenal arriba amb unes sensacions molt positives al Camp Nou perquè porten 11 partits sense perdre a la Premier, tot i que s'ha oblidat de la recent derrota en la final de la Carling Cup. El tècnic admet que tant ell com Guardiola tenen un estil de jugar molt similar, "i els dos voldrem mantenir-nos fidels a la nostra manera de jugar". A més, per ell la clau de la victòria serà superar la primera línia de pressió del Barça.

stats