BARÇA
Esports Barça 15/07/2011

Wenger: "No denunciaré el Barça a la FIFA"

La web de l'Arsenal recull les paraules del tècnic en què diu que no denunciarà el Barça i que no prendrà cap mesura formal contra Xavi per les seves declaracions

Redacció
1 min
Arsène Wenger, durant la gira asiàtica. SAEED KHAN / AFP PHOTO

BarcelonaArsène Wenger no té intenció de denunciar el Barça a la FIFA ni Xavi Hernández, després de les declaracions que el migcampista blaugrana va fer afirmant que Cesc ho estava passant malament perquè vol venir al Barça. El tècnic va acusar Xavi de ser "irrespectuós" amb l'Arsenal.

"No crec que sigui una frase suficientment grossa com per denunciar un club a la FIFA", ha admès Wenger en unes declaracions que recull la web de l'Arsenal, que ha reiterat que creu que Xavi "no va ser respectuós ni amb el club ni amb Cesc".

Pel tècnic, la situació s'ha d'aturar. "Si existeix una negociació entre dos clubs, no crec que sigui bo que surtin jugadors i en parlin. Lamentablement, en aquest cas, ja ha succeït un parell de vegades", ha comentat, i ha afegit: "Xavi no forma part d'aquesta història. A menys que hagi de fer un treball oficial per al Barça, no entenc per què fa aquest tipus de declaracions".

stats