Barça
Esports Barça 18/05/2012

A Guardiola no li va agradar que el club anunciés el seu relleu el mateix dia del seu comiat

Segons expliquen Ramon Besa i Luis Martín a 'El País', a l'entrenador del Barça li hagués agradat separar les dues notícies

Ara
1 min
Pep Guardiola i Tito Vilanova, a la banqueta

BarcelonaA Pep Guardiola, entrenador del Barça, no li va agradar que el club anunciés el seu relleu el mateix dia del seu comiat. Segons expliquen aquest divendres Ramon Besa i Luis Martín a 'El País', "a Guardiola li hagués agradat separar les dues notícies que el club va oferir com a part de la mateixa informació".

El Barça va voler anunciar el relleu de Pep Guardiola quan abans millor per demostrar que tenia una solució instantània. Besa i Martín recullen declaracions d'alguns directius: "Anunciar que optàvem per Tito Vilanova tres dies després d'assumir la sortida de Pep era contraproduent per al propi Tito. Ens haurien acusat de no haver trobat un tècnic millor, de no tenir pla, de no creure en el nostre model".

L'article de 'El País' explica que Tito Vilanova, que va intentar convèncer Guardiola de la seva continuïtat, va acceptar el càrrec el mateix divendres en què es va anunciar l'adéu de Pep.

stats