Publicitat
Publicitat

BARÇA

El nou acord serà fins al 2014

Audi i el Barça renoven el seu contracte de patrocini

El FC Barcelona i Audi han signat l'acord de renovació de patrocini que unirà les dues entitats fins al 2014. Amb aquest nou acord Audi passa a ser Premium Partner i la relació entre les dues entitats assoleix una nova dimensió internacional, ja que la marca alemanya serà també a partir d'ara cotxe oficial del FC Barcelona en qualsevol part del món

Mitjançant aquesta signatura, el club continua consolidant el seu programa de patrocini amb una marca capdavantera de prestigi mundial. El nou contracte de patrocini permet que Audi ampliï els seus drets d'associació actuals com l'ús de la imatge Barça per a promoció en l'àmbit nacional i l'internacional, drets de màrqueting, utilització d'espais de les instal·lacions del club, participació de jugadors en matèria publicitària i altres serveis d'hospitalitat diversos. Així mateix, Audi continuarà vinculat al club amb les gires de pretemporada que realitzi el primer equip de futbol durant els estius. A part de la contraprestació econòmica que rep la nostra entitat, la marca alemanya continuarà cedint vehicles als jugadors de la primera plantilla del FC Barcelona.

Audi es va convertir en patrocinador oficial del club la temporada 2006/07. Des de llavors, la marca alemanya es va unir al FC Barcelona per fer una aliança estratègica que ha continuat posicionant les dues entitats al capdavant dels seus àmbits d'actuació: el món de l'automoció i del futbol.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT