Esports Barça 25/04/2012

"Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar i tornarem a vèncer", portada d''El 9 Esportiu'

Màxim suport a un Barça abatut després de la derrota davant el Chelsea a l'eliminatòria de les semifinals de la Champions: "Ser del Barça és el millor que hi ha", a la portada de 'Mundo Deportivo'. La premsa de Madrid s'acarnissa amb Messi

Ara
1 min
El 9 esportiu, 25 d'abril del 2012

Barcelona"Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar i tornarem a vèncer". Aquesta és la portada d''El 9 Esportiu' l'endemà que el Barça caigués davant el Chelsea en l'eliminatòria per a la final de la Lliga de Campions.

Màxim suport de la premsa catalana aquest dimecres a un Barça que ha donat tantes satisfaccions en els darrers tres anys. 'Mundo Deportivo' titula en català diu: "Ser del Barça és el millor que hi ha". El diari posa èmfasi en el fet que "el barcelonisme pot estar orgullós d'un equip que va donar la cara, va mantenir el seu estil i va caure amb futbol".

'Sport' clama: "Força Barça!", i lamenta: "Que injust que és el futbol". Diu que el Barça va caure "amb el cap ben alt", i subratlla la mala sort dels blaugranes i, especialment, de Messi.

A la premsa de Madrid s'acarnissen amb el crac argentí. 'Marca' contraposa les imatges de Messi i Cristiano Ronaldo i, dirigint-se al portuguès, titula: "Tu no fallis". 'As' rebla: "Messi va punxar la final somiada".

El Reial Madrid buscarà avui al Bernabéu capgirar l'eliminatòria favorable al Bayern (2-1 a l'Allianz Arena) per ser el rival del Chelsea a la final.

stats