BARÇA
Esports Barça 29/08/2013

Cruyff: "Rosell té un comportament molt pobre"

L'holandès admet que no ha vist el Barça aquesta temporada i acusa el president blaugrana de no voler "pagar" els diners que el club té pactats amb la seva fundació

Ara
1 min

BarcelonaL'holandès Johan Cruyff ha admès que encara no ha vist el Barça de Gerardo Martino, i no s'ha volgut mullar sobre les seves preferències entre el Barça i l'Ajax. "Jo sempre estic amb tots, un està per guanyar i l'altre per passar l'eliminatòria, l'Ajax està intentant créixer, hi ha gent molt bona i estan tenint resultats molt bons", ha dit.

Cruyff ha dit que el Barça "ha de ser el favorit" d'aquesta primera fase, i ha llançat un missatge contra Sandro Rosell, a qui ha acusat de tenir "un comportament bastant pobre" per no pagar 100.000 euros en els darrers tres anys, una quantitat que, segons l'holandès, el Barça deu a la Fundació Johan Cruyff. "Rosell no vol pagar", ha dit.

El contracte el va signar l'anterior president, Joan Laporta. Cruyff ha detallat que ha parlat "molts cops" amb Rosell per arreglar aquest tema, però ha reiterat que no s'arriba a un acord perquè "el Barça es comporta de manera bastant pobra".

stats