Publicitat
Publicitat

BARÇA

El procés de sol·licitud continua obert el dia 9 de maig a les 19.00h

Hi haurà sorteig per anar a Wembley


En el primer dia de sol·licitud d'entrades per a la final de Champions ja s'han superat les peticions disponibles pels socis i això obliga a fer el sorteig del dia 10 de maig

Com era d'esperar, les peticions d'entrades per la final de Wembley ja han superat el nombre d'entrades disponibles pels socis del Barça i això fa que el proper dimarts 10 de maig a les 10.00h es produeixi el sorteig del número de tall per repartir les 16.415 entrades per a la final.

Aquest divendres s'ha conegut que el nombre exacte d'entrades que es repertiran és de 24.360 localitats, de les quals 220 seran per a socis amb mobilitat reduïda. I de les 24.140 restants, el 85% seran per als socis i les penyes (16.415 per als socis i 4.104 per a les penyes) i el 15% restant anirà destinat a compromisos del Club.


El sorteig serà el proper dimarts dia 10 de maig, a les 10.00h. Es durà a terme el sorteig davant de notari a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs de les 16.415 entrades disponibles per als socis del FC Barcelona. El sorteig es podrà seguir en directe a Barça TV.


El mateix 10 i 11 de maig, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats per comunicar l’adjudicació i les condicions de cobrament i recollida. El Club ha fixat el termini per recollir les localitats entre el 13 i el 23 de maig (exceptuant el diumenge 15, el dissabte 21 i el diumenge 22).


Per entrar al procés d’inscripció i la compra de les entrades per als partits és bàsic fer la inscripció i es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que sigui assignada l’entrada, es carregarà de manera automàtica l’import mínim de 90€.


El procés de sol·licitud continua obert fins a aquest dilluns 9 de maig a les 19.00h.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT