BARÇA
Esports Barça 22/01/2014

Messi assisteix, Tello sentencia (1-4)

Els blaugranes sentencien l'eliminatòria de quarts de final de Copa contra el Llevant gràcies a quatre assistències de l'argentí a l'extrem, autor de tres gols

A. Llimós
Tello celebra el primer gol al Ciutat de València / JOSÉ JORDAN / AFP

BarcelonaEl Barça ha sentenciat l'eliminatòria de quarts de final de Copa contra el Llevant (1-4) gràcies a una gran segona part, en la qual els blaugranes han remuntat el gol inicial d'El Zhar. En el partit 400 de Messi amb la samarreta del Barça, l'argentí ha donat quatre assistències a Cristian Tello, autor de tres gols i del xut que ha propiciat el gol en pròpia porteria de Juanfran.

Gerardo Martino ha proposat 8 canvis respecte el partit de Lliga contra el Llevant d'aquest passat cap de setmana. Només Pedro, Messi i Xavi han repetit a l'onze titular. Tot i la sacsejada, el Barça ha seguit sense idees davant del plantejament defensiu plantejat per Joaquín Caparrós. El Llevant s'ha avançat a pilota aturada i el Barça ha remuntat gràcies a la visió de Messi i l'efectivitat de Tello.

Tot i no disposar d'ocasions clares per avançar-se al marcador, Pedro primer i Adriano després haurien pogut donar avantatge als visitants. El canari ha rematat al pal després d'una diagonal de fora a dins, mentre Adriano ha desaprofitat una assistència de Leo Messi i un mal control l'ha privat de marcar el primer gol de la nit. Qui no ha fallat és El Zhar. El jugador del Llevant ha aprofitat la passivitat de la defensa del Barça per marcar l'1 a 0. Carles Puyol ha refusat malament una falta lateral i El Zhar, després d'una primera aturada de Pinto, ha aconseguit posar per davant als granota.

Al segon temps, el Barça ha empatat gràcies a una jugada còmica. Tello ha rematat de manera innocent una gran passada a l'espai de Messi i la pilota que ha refusat Vyntra ha rebotat en Juanfran i ha acabat dins de la porteria de Javi Jiménez. Pocs minuts més tard, Puyol ha abandonat el terreny de joc amb problemes al turmell esquerre.

Si Tello ha perdonat a la primera gran ocasió que ha tingut, no ha estat així al minut 60. Novament, passada a l'espai de Messi per a la velocitat de Tello i l'extrem barcelonista supera el porter local amb un fort xut. A la segona, la vençuda. Com també a la tercera. Jugada idèntica. Altre cop Messi assisteix Tello que de primeres marca l'1 a 3. Una jugada que s'ha repetit encara una altra vegada, l'argentí col·loca la pilota a l'esquena dels centrals i Tello no perdona.

El 'hat trick' de Tello al Ciutat de València ha arribat ja amb un control absolut del Barça, que tot i no fer un gran partit ha deixat sentenciada l'eliminatòria de quarts de final de la Copa.