BARÇA
Esports Barça 12/04/2011

Vilanova: "Tota la pressió és per al Barça"

Tito Vilanova espera un Xakhtar molt ofensiu que, sense res a perdre, sortirà a totes i veu que el Barça té tota la pressió i no s’ha de refiar de cara el partit d'avui

Redacció
1 min

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, ha declarat a Barça TV que el Xakhtar "no té res a perdre i per això la pressió és per al Barça". "És un partit amb doble perill. No és només que nosaltres ens puguem confiar, sinó que ells sortiran a totes conscients que tenen molt a guanyar i res a perdre", ha afegit Vilanova.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Tito Vilanova no creu que els ucraïnesos canviïn gaire el seu estil de joc i intueix un partit semblant al de l’anada al Camp Nou: “Si a Barcelona ens van pressionar a dalt, què no faran a casa i davant la seva afició”. "L’únic que pot variar és que afegeixin més jugadors d’atac a mesura que avanci el partit”, ha recalcat l'ajudant de Guardiola

p { margin-bottom: 0.21cm; } Segons Vilanova, el clàssic del Bernabéu encara està lluny i el més important és superar l’eliminatòria: “Nosaltres quasi mai hem reservat cap jugador. El partit més important és el primer que s’ha de jugar i si ens classifiquem, el resultat condicionarà, en positiu, el proper partit”.

Pel que fa a l'estadi, Vilanova creu que el Donbass Arena "és un estadi impressionant. La gespa està en bones condicions, potser una mica alta, però suposo que la tallaran abans del partit”.

stats