BARÇA
Esports Barça 30/04/2011

El Barça vol rematar la Lliga amb Messi i Deulofeu

Anoeta serà l'escenari del partit entre la Reial Societat i el Barça (20.00h) que pot significar un cop d'efecte a la Lliga i permetria afrontar millor el final del torneig

Redacció
1 min

BarcelonaEl Barça avui va a Anoeta amb l'intenció de fer un pas de gegant per la consecució de la Lliga. Una victòria davant de la Reial Societat significaria deixar quasi sense opcions de reacció al seu etern rival.

Els donostiarres, molt necessitats de punts, tindran a davant un equip sense Andrés Iniesta, sense l'alta mèdica, ni Carles Puyol, que descansarà de cara el partit de tornada de les semifinals de la Champions contra el Reial Madrid al Camp Nou.

No obstant això, Leo Messi si que ha entrat a la convocatòria tot i que no es decidirà fins l'últim moment si jugarà de titular o no. El mateix passa amb Xavi Hernàndez o Víctor Valdés. Guardiola podria pensar en fer descansar el porter després que Pinto fós expulsat al Santiago Bernabéu.

A la llista pel partit d'avui hi ha quatre jugadors del B: Thiago, Fontàs, Sergi Roberto i Montoya, i el jove de Riudarenes Gerard Deulofeu de 17 anys.

La Reial Societat, per la seva banda, necessiten els punts per allunyar-se de les places de perill de la Lliga que tenen a només tres punts. A més, els seus pròxims enfrontaments són contra València i Sevilla, i això fa que els punts siguin vitals per no passar grans angunies més endavant.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El tècnic uruguaià, Martín Lasarte, compta amb tota la seva plantilla exceptuant Joseba Llorente i el lateral esquerre Alberto de la Bella. Raúl Tamudo podria ser a l'onze titular després de dues setmanes sortint des de la banqueta.

stats