BARÇA
Esports Barça 12/05/2011

Així serà el recorregut de la rua dels campions

La rua per oferir el campionat de Lliga a l'afició ja té confirmat l'horari i el recorregut pels carrers de la ciutat fins al Camp Nou, lloc on acabarà la festa amb els parlaments de jugadors

Redacció
1 min
Recorregut de la rua del Barça.

BarcelonaLa rua començarà a la tarda, a les 19.30 hores, a la cruïlla de Riera Blanca amb Travessera de les Corts, i la festa de la Lliga número 21 conclourà al Camp Nou al voltant de les 21.00h del vespre.

El recorregut que seguirà l'expedició blaugrana per celebrar el títol amb la gent serà el següent: Riera Blanca – Av. Madrid – Entença – Travessera de les Corts – Camp Nou.

Està previst que la rua arribi cap a les 21.00h al Camp Nou, escenari on conclourà la festa, que durarà aproximadament fins a les 22 hores.

A l'estadi, la plantilla farà la volta d'honor i els tradicionals parlaments dels capitans, jugadors, entrenador i cos tècnic per dirigir-se a l'afició. Els accessos del Camp Nou, però, s'hauran obert a les 18 hores a tota l'afició que vulgui assistir-hi.

Un cop oberts els accessos, els socis i aficionats podran gaudir d'una actuació del grup infantil Macedònia i de diverses activitats infantils i familiars (un xutòmetre, un 3x3 de futbol, un taller de perruques, etc.) a la zona de l'esplanada de Tribuna fins a 30 minuts abans de l'arribada de la rua. Els accessos es tancaran quan l'aforament s'ompli.

Sobre la gespa del Camp Nou hi haurà actuacions musicals dels grups següents: Pirat's Sound Sistema, Lexus, Time&Essence, Marcos Llunas, The Gruixut's, Dr. Calypso, Teràpia de Shock i Obrint pas.

stats