BARÇA
Esports Barça 30/03/2011

Messi torna tocat del partit de l'Argentina a Costa Rica

Tot i que no ha jugat amb la selecció argentina, el davanter té una contractura a l'adductor dret i sabrà demà si podrà jugar contra el Vila-real. El Barça ha de visitar dissabte el Madrigal si, com sembla, finalment es disputa la jornada de Lliga

Redacció
1 min
Messi no ha jugat amb la selecció argentina / EFE

BarcelonaL'alarma va saltar ahir a l'entorn blaugrana. El pitjor malson dels blaugrana es feia realitat: Leo Messi s'havia lesionat. La notícia va començar a córrer ràpidament per la xarxa però pocs minuts després de fer-se pública, es va saber que el problema de l'astre argentí es reduïa a una petita contractura a l'adductor dret, que li ha impedit de jugar el partit de la seva selecció contra Costa Rica, tot i que Sergio Batista l'havia situat com a titular. Sense Messi, l'albiceleste no ha passat de l'empat davant la feble selecció centre-americana.

Demà, quan Messi arribi a Barcelona, els metges del Barça li faran una revisió per determinar l'abast de la lesió. En principi, tot indica que les molèsties no són greus i que l'argentí no haurà de ser baixa davant el Vila-real. El partit del Madrigal és un dels més complicats en el calendari dels de Guardiola fins al final de la temporada, i està programat per a dissabte, tot i que la vaga convocada per la LFP l'ha mantingut en l'aire fins avui, a tan sols tres dies del xoc. Finalment, però, tot apunta que la jornada i, per tant, el partit es disputaran i els metges del Barça diran si Messi podrà estar a les ordres del de Santpedor per fer front al matx contra el submarí groc.

stats