BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Debuta Sergi Roberto, el jugador del planter que va dir no al Reial Madrid

Sergi Roberto, que segons el diari Sport va dir no al Reial Madrid, ha disputat els seus primers minuts a la Lliga de Campions en una semifinal contra el Reial Madrid

Alexis Crosas
1 min

BarcelonaAvui Guardiola ha fet debutar a un dels jugadors amb més projecció del planter blaugrana al Santiago Bernabéu en una semifinal de Lliga de Campions.

Sergi Roberto, nascut fa 19 anys, va debutar amb el primer equip el passat 10 de novembre en el partit de tornada de setzens de final de Copa davant del Ceuta substituint a Maxwell a la segona part.

El de Reus, segons explica el diari Sport en l'edició d'avui, va rebre una proposta per fer una prova amb el Reial Madrid abans que Albert Benaigues el "cacés" per casualitat quan jugava al Nàstic de Tarragona. Va arribar al Barça amb 14 anys a l'estiu de l'any 2006 i des de cadet ha destacat per ser un migcampista molt complet.

Roberto és un migcampista amb un perfil discret i treballador que agrada a Guardiola per la seva versatilitat a dins del terreny de joc i dilluns va quedar demostrat. Degut a les molèsties que pateix Iniesta, el tècnic blaugrana va sorprendre a tothom aquest dilluns cridant el migcampista de Reus que avui a disputat els seus primers minuts de Champions.

stats