BARÇA
Esports Barça 22/02/2011

L'Arsenal fitxa Toral, un altre cadet A del planter blaugrana

Toral ha decidit seguir els passos d'exblaugranes com Cesc Fàbregas o Fran Mérida, que també se'n van anar en edat cadet per posar-se a les ordres de Wenger

Redacció
1 min
Arséne Wenger, tècnic de l'Arsenal

BarcelonaJon Toral, prometedor cadet A del Barcelona, jugarà la temporada que ve en l'Arsenal, club que pagarà al club blaugrana uns 350.000 euros pels drets de formació del migcampista.

Toral, que acaba de fer 16 anys, és un interior esquerrà que destaca per la seva polivalència, el seu impressionant físic i la seva depurada tècnica que va arribar al Barça fa quatre temporades, procedent de l'UE Barri Santes Creus, de Reus (Baix Camp).

Segons informa EFE, fonts del club català asseguren que el Barcelona no ha pogut retenir el jugador que, en complir 16 anys, és lliure per signar un contracte professional amb el club que desitgi dins del territori de la Unió Europea.

De mare anglesa -el seu segon cognom és Harper-, Toral sempre ha sentit especial predilecció per la Premier i l'Arsenal li ofereix, a més d'un bon contracte, la possibilitat de saltar-se diversos esglaons en la seva formació.

stats