Un Barça B ple d'absències goleja el Saragossa (4-1)

Dongou, Gumbau i Joan Román certifiquen el segon triomf dels jugadors d'Eusebio

A. L.
Els jugadors del Barça B celebren el gol de Dongou / FCBARCELONA

BarcelonaEl Barça B d'Eusebio ha superat 4-1 el Saragossa en la tercera jornada de la Segona Divisió. Tot i tenir moltes absències, el filial blaugrana ha estat molt superior al conjunt de Víctor Muñoz. Ja al minut 4 Adama Traoré ha donat el primer avís local, mentre uns minuts més tard, després d'una gran jugada del veloç extrem de l'Hospitalet, el davanter Jean Marie Dongou ha tingut una doble ocasió que ha salvat el porter visitant Óscar Whalley.

Dongou s'ha refet dels dos errors, i al minut 33, ha pentinat una falta lateral que ha superat Whalley. El gol, que primer havia anul·lat l'àrbitre, ha estat molt protestat pels jugadors aragonesos, ja que Robert Costa –en posició de fora de joc– ha intentat tocar la pilota que havia pentinat Dongou. Al darrer minut del primer temps, Eldin ha empatat el partit amb una gran definició.

A la represa, el Barça ha tornat a colpejar de nou, molt ràpid. Al minut 47, Dongou ha definit una jugada plena de rebots i remats fallits. El 3 a 1 l'ha marcat Gerard Gumbau amb un bon cap de cap, que ha enganyat el porter visitant, mentre Joan Román ha rubricat la golejada amb una diagonal que ha definit al pal llarg. Al temps afegit, Eldin ha estavellat la pilota al travesser de la porteria d'Adrià Ortolà. Segon triomf en tres jornades del filial barcelonista, les dues victòries al Miniestadi.