BARÇA
Esports Barça 06/07/2013

Bojan marxa cedit a l'Ajax

El futbolista de Linyola jugarà cedit al conjunt de Frank de Boer

A.l.
1 min
Bojan Krkic

BarcelonaBojan Krkic jugarà a Holanda aquesta propera temporada. El jugador de Linyola ha arribat a un acord amb l'Ajax i jugarà l'Eredevise aquest proper any. Després d'uns dies negociant, Barça, jugador i Ajax han posat les bases per a una cessió, en part gràcies al viatge del director tècnic dels d'Amsterdam, Marc Overmars. El Betis de Pepe Mel, el PSV de Philippe Cocu i el Feyenoord de Ronald Koeman també s'havien interessat per fer-se amb el jugador català. En el cas dels andalusos la fitxa de Bojan va ser un impediment. Cal recordar que a l'Ajax ja va marxar cedit aquesta passada campanya Isaac Cuenca.

“Bojan és un bon jugador, un futbolista del nivell que estem buscant. Fa el seu treball amb eficiència tant en gols com assistències”, ha dit el mateix entrenador de l’Ajax, Frank de Boer, unes hores abans que es concretés la cessió. Bojan havia jugat al Milan aquesta passada campanya i el club italià el podia comprar per 15 milions, xifra que els llombards van rebutjar des d'un inici.

El Barça ha confirmat la notícia amb un comunicat a la 1:16 de la matinada. La cessió és per una temporada amb opció a una altra.

stats