LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 11/09/2011

Alexis Sánchez, vuit setmanes de baixa per un trencament al bíceps femoral de la cama dreta

El Barça s'ha entrenat aquest matí pensant ja en el Milan, entrenament marcat per l'aniversari d'Eric Abidal i la notícia de l'abast de la lesió del xilè Alexis Sánchez.

Redacció
1 min
Tito Vilanova dóna instruccions al grup en un entrenament.

BarcelonaEl Barça ha matinat. El primer equip ja prepara el partit de dimarts davant del Milan i en plena Diada de Catalunya s'ha posat en marxa amb un entrenament matinal marcat per les felicitacions a Eric Abidal, qui aquest 11 de setembre fa 32 anys.

Els titulars davant la Reial Societat han fet recuperació. Han completat el grup els jugadors del filial Oriol Rosell, Lobato, Gustavo i Masip, que no van ser convocats per Eusebio per enfrontar-se al Deportivo.

El Barça es tornarà a entrenar aquest dilluns a partir de les 19.15 hores al Camp Nou. Abans de l’entrenament Andrés Iniesta compareixerà en roda de premsa i després ho farà l’entrenador Pep Guardiola.

Alexis, vuit setmanes fora de combat

Els serveis mèdics del club de la seva part, han confirmat que Alexis Sánchez s'estarà vuit setmanes de baixa per un trencament al bíceps femoral de la cama dreta. El xilè es va lesionar durant el primer temps de l'empat al camp de la Reial Societat.

stats