BARÇA
Esports Barça 17/11/2011

Abidal no vol ser el capità de França

L'internacional del Barça ha explicat al seleccionador Laurent Blanc que no vol portar el braçalet de capità perquè es tracta d'una responsabilitat que no lliga amb el seu caràcter

Efe
1 min
Abidal, en l'últim partit amb la selecció francesa contra Bèlgica. CHARLES PLATIAU / REUTERS

ParísL'internacional francès del Barça Éric Abidal ha explicat al seleccionador Laurent Blanc que no vol portar el braçalet de capità de l'equip nacional, perquè es tracta d'"una responsabilitat que no lliga amb el seu caràcter", publica aquest dijous L'Équipe.

"No vol exercir aquest paper", ha explicat a la premsa Blanc, que podria atorgar la responsabilitat de liderar als bleus el porter Hugo Lloris o el defensa Philippe Mexes. Segons el diari, Abidal, de 32 anys, no vol convertir-se en qui respongui davant la premsa cada vegada que es produeixi un incident

"Si tinc alguna cosa a dir sobre un punt en concret, ho diré sigui capità o no", confessa el jugador, que ja en el passat havia explicat que no li agradava el rol de "líder" de la selecció.

En l'era Raymond Domenech, durant un partit contra Turquia el 2009, el lateral dret va saltar al camp amb el braçalet, però no va voler repetir l'experiència. "Sense esforç, no sóc jo. Sona fals (...). Comptar amb mi per fer d'àrbitre entre generacions, per aixecar la veu, donar-li relleus a l'entrenador, demanar que es canviï l'esquema, la tàctica ... no, aquest no sóc jo", havia explicat llavors.

stats