BARÇA
Esports Barça 23/06/2011

Abidal, disposat a acceptar la renovació que li ha ofert el Barça

El representant d'Abidal ha confirmat a TV3 la total predisposició del futbolista francès per ampliar la seva vinculació al Barça fins al 2014

Redacció
1 min
Abidal ha aixecat la Copa / Getty

BarcelonaDesprés d'una temporada marcada pels èxits esportius col·lectius i els èxits a nivell personal, després de ser operat d'un tumor al fetge i de recuperar-se en un temps rècord, el Barça va oferir a Éric Abidal ampliar el contracte fins al 2014.

"Hem parlat amb el club fa dos dies. Continuem negociant amb el club, i hem convingut tots plegats que calia esperar que Éric estigui del tot curat dels problemes de salut que ha tingut", ha dit David Venditelli, representant del jugador, aquest dijous al migdia, a TV3.

El jugador francès tenia contracte per una temporada més, fins al 2012, però Guardiola va demanar la seva continuïtat. L'operació a què va haver de ser sotmès Abidal va aturar la negociació. Ara que Abidal ja està del tot recuperat, sembla disposat a acceptar l'oferta del Barça. "Sí, és la voluntat d'Éric Abidal. Quedar-se com ha dit molt sovint a Barcelona, i acabar la seva carrera esportiva vestit de blaugrana", ha afirmat el seu representant.

stats