BARÇA
Esports Barça 20/01/2011

Adriano: “El que va passar a Sevilla ens serveix com a lliçó per a propers partits”

El defensa brasiler va substituir contra el Betis el lesionat Dani Alves com a lateral dret i també ho farà dissabte amb el Racing, amb qui ja té ganes d'enfrontar-se

Nuria García
2 min
Adiano lluita una pilota amb el migcampista del Sevilla Ezequiel.

BarcelonaAdriano Correia creu que la derrota de dimecres contra el Betis ha de servir a l'equip "com a lliçó per a propers partits". El defensa brasiler, que ahir substituïa Dani Alves al lateral dret, ha explicat quines van ser les seves sensacions del partit jugat a Sevilla. "Vam sortir amb molta intensitat, però el Betis va marcar dos gols ràpid. Ens va faltar una mica d'atenció al darrere, per corregir les passades interiors. Ho vam corregir al descans i en la segona part vam sortir millor", ha comentat Adriano.

El jugador blaugrana ha reconegut que aquest Betis és el millor Betis al qual ell s'ha enfrontat. "Feia temps que no veia un equip plantar cara al Barça. El míster ja havia dit que aniria amb totes les armes a Sevilla perquè el Betis és molt bo i ahir ho va demostrar. És el millor Betis des que jo m'enfronto a ells", ha apuntat Adriano.

El brasiler ha dit que l'equip ja té ganes d'enfrontar-se al Racing: "Ara tothom es queda amb que hem perdut. Toca girar full i començar a pensar en el Racing, tenim moltes ganes que arribi dissabte", ha comentat.

El defensa ha dit que no vol comparar-se amb Alves, a qui va substituir al lateral dret: "Ell té les seves característiques, jo tinc les meves, i quan el míster em posa en aquesta posició intento fer-ho al millor que puc. Ell puja i baixa amb la mateixa intensitat. És un jugador incomparable que cada dia va a més". Preguntat sobre el procés de renovació d'Alves, el defensa ha dit que això és cosa del mateix Alves, però ha confessat que li agradaria que seguís: "Nosaltres estarem contents si renova al més aviat possible. És un futbolista imprescindible en aquest equip i li desitjo el millor".

Respecte a la Lliga, Adriano ha recordat que "quatre punts no són definitius". "Hem de tenir els peus a terra i seguir lluitant, queda molt, tota la segona volta. Ha de seguir el bon rotllo dins l'equip i el nivell de joc", ha assegurat, abans d'afegir: "Hem de seguir fent, sumant de tres en tres a la Lliga. No podem renunciar a cap competició".

stats