BARÇA
Esports Barça 08/06/2011

El propietari de l'Udinese: "Confio què Alexis Sánchez segueixi aquí un any més"

"Si no arriba una oferta irrenunciable significa que els grans clubs no estan del tot convençuts de la capacitat del davanter sud-americà i que no estan disposats a donar-li el valor que es mereix", diu Giampaolo Pozzo

Efe
2 min
Reforços per desbordar més

RomaEl propietari de l'Udinese, Giampaolo Pozzo, confia que el jove davanter xilè Alexis Sánchez, pel que recentment han mostrat interès clubs com el Barça i l'Inter de Milà, es quedi al club italià una temporada més per a "acabar el procés de maduració que va començar fa tres anys".

"Tot i que tots el volen, jo tinc confiança en les possibilitats que el 'Nen Meravella' pugui seguir jugant amb la samarreta de l'Udinese un altre any més. Sobretot, en virtut de les negociacions mantingudes fins ara", afirma Pozzo, a la pàgina web oficial de l'Udinese.

Pozzo, així mateix, insisteix que l'oferta per fer-se amb els serveis de Sánchez ha de ser "irrenunciable" perquè el club italià accedeixi a la seva venda. "Si no arriba una oferta irrenunciable significa que els grans clubs no estan del tot convençuts de la capacitat del davanter sud-americà i que no estan disposats a donar-li el valor que es mereix", comenta el responsable de l'Udinese.

"Per això, és millor que el noi de Tocopilla romangui una temporada més per consagrar definitivament les seves qualitats i acabar així el procés de maduració que va començar fa tres anys", afegeix. Pozzo, que segons alguns mitjans informatius fa un parell de dies va negociar a Barcelona (ciutat on viu i té negocis) el traspàs del jugador a l'equip de Pep Guardiola, no dubta tampoc a afirmar que si Alexis Sánchez romangués una campanya més en el Udinese "seria bo" tant per al jugador com per al seu actual club.

La premsa italiana avança que el representant del jugador, Fernando Felicevich, també viatjaria a Espanya divendres que ve, per la qual cosa dóna per fet un acostament entre Sánchez i el Barça. El president de l'Udinese, Franco Soldati, també ha assegurat aquest dimarts en una emissora de ràdio italiana que el club italià no obligaria a cap jugador a romandre entre les seves files. "Sánchez? Nosaltres no retenim ningú, ho vam fer una vegada i vam cometre un error", ha sentenciat Soldati a "Ràdio Sportiva", abans d'explicar que l'equip italià es mouria en el mercat en funció de les seves necessitats.

stats