COPA D'ESPANYA - FUTBOL SALA
Esports Barça 05/02/2011

El Barça Alusport jugarà la final de la Copa després de superar el Caja Segòvia als penals

En un partit on tots dos conjunts han especulat més del compte, el Barça Alusport ha aconseguit el passi per a la final després de superar els locals a la tanda de penals

David Jover
Paco Sedano aturant el darrer penal

BarcelonaNingú esperava que el Barça Alusport i el Caja Segòvia es disputessin una plaça per a la final a la tanda de penals. Però el futbol sala és imprevisible i tot s'ha decidit en segons, els que ha tardat Marc Carmona en posar a Paco Sedano a la porteria en comptes de Cristian, que en els tres primers penals no havia estat encertat.

El porter madrileny ha aturat dos dels tres penals que li han xutat i ha guiat al Barça Alusport a la seva primera final de la Copa d'Espanya. En els primers quaranta minuts el partit havia acabat amb empat a dos, i a la pròrroga tots dos conjunts han especulat massa i el marcador no s'ha mogut. El Barça, que s'havia avançat per 2-0 amb gols de Lin i Fernandao, ha vist com els locals empataven a dos gols per culpa de Sergio Lozano i Antoñito.

Aquest diumenge el Barça es jugarà aconseguir el títol amb ElPozo Múrcia (19h, BarçaTv i MarcaTv), que ha superat el Lobelle de Santiago per 3-2 en l'altra semifinal

Fitxa tècnica:

2 - Caja Segòvia: Cidao, Tobe, Lozano, Matías i Esquerdinha, equip inicial, Geison, Antoñito, Borja, Daniel, Sergio i David

2 - FC Barcelona: Cristian, Torras, Lin, Saad i Wilde, equip inicial, Chico, Carlos, Javi Rodríguez, Igor, Fernandao i Sedano.

Àrbitres: Gràcia i Gutiérrez

Gols 0-1 (m.22) Lin; 0-2 (m.23) Fernandao; 1-2 (m.27) Lozano; 2-2 (m.30) Antoñito.

Penals: Caja Segòvia 4 - FC Barcelona 5