Barça B
Esports Barça 27/06/2012

El primer fitxatge del Barça B és Joan Àngel Román, un català del Manchester City

És un migcampista polivalent de 19 anys, nascut a Reus, i que abans de marxar a Anglaterra es va formar al futbol base de l'Espanyol

Ara
1 min
Joan Àngel Roman, primer fitxatge del Barça B. / FCB

BarcelonaJoan Àngel Román s'ha compromès amb el Barça B per a les properes tres temporades, amb una clàusula de rescissió de 12 milions d'euros. Aquest atacant, de 19 anys, va jugar la temporada passada a cavall del juvenil i de l'equip reserva del Manchester City.

Nascut a Reus el 1993, Joan Àngel Román és un migcampista polivalent i tècnic. Per desequilibri, pot actuar també d'extrem per les dues bandes, d'interior o de mitja punta. Després d'uns anys al futbol base de l'Espanyol, es va incorporar al Manchester City com a cadet. Amb aquest equip ja va jugar al Miniestadi aquesta temporada, contra el juvenil A, amb motiu de la NextGen Series. Román ha sigut internacional en totes les categories inferiors de la selecció espanyola.

"Ser a Anglaterra tres anys m'ha ajudat molt a madurar i a ser físicament més fort", reconeixia el primer fitxatge del Barça B a les càmeres de Barça TV. Arriba "molt content, amb ganes de començar i aprendre". I afegia: "Quan vaig saber de l'interès del Barça va ser una prioritat". Joan Àngel Román té clar el que pot garantir d'entrada en la seva nova etapa: "Puc assegurar treball, esforç i donar-ho tot dins del camp".

stats