LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 10/03/2011

Cesc: "No podem culpar l'àrbitre per la derrota"

Cesc, que ha patit febre aquests darrers dies, ha parlat a la web 'El confidencial', on ha dit que encara és aviat per parlar sobre el seu futur

Redacció
2 min
Cesc Fábregas saluda l'afició a la finalització del partit.

BarcelonaCesc, des de la seva llar de Londres, ha comentat que "el futbol no està sent just amb mi ni amb l'Arsenal. Tot el que ha passat ha estat molt dur. Molt càstig", referint-se al partit del Camp Nou. Partit sobre el qual ha afegit que "només em queda desitjar-li sort al Barcelona i que arribi al més lluny possible. Els àrbitres de vegades t'afavoreixen i altres cops et perjudiquen. El que va succeir al Camp Nou és estrany. Crec que és la primera vegada que veig com expulsen un jugador per llençar la pilota fora. No va ser just, però malgrat això no podem culpar l'àrbitre de l'eliminació".

"No recordo res així en la meva vida com a futbolista. Ha estat el pitjor dia de la meva carrera. Només em queda demanar perdó a tots els aficionats de l'Arsenal. Assumeixo tota la responsabilitat de l'eliminació", comenta el capità de l'Arsenal, que creu que "el Barça sempre es creua en el meu camí. És una cosa que hi és i no puc fer-hi res".

El maresmenc recorda que "als quinze minuts vaig notar una punxada, però havia de seguir. En aquest moment sabia que el partit havia acabat per a mi, però vaig voler ajudar l'equip i la veritat és que no va sortir bé".

"De veritat que no ha sigut just per a nosaltres. El Barça va ser millor, encara que vam aconseguir per moments tapar totes les línies de creació del seu joc, però tenen molt potencial i al final t'acaben fent gols. Crec que l'Arsenal es va merèixer alguna cosa més, que no vam tenir por d'enfrontar-nos a un dels millors equips del món. La crueltat és encara més gran quan tens una ocasió quan resta tan sols un minut i al final no encertes amb la porteria". Finalment, sobre el seu futur afirma que "és aviat per saber què passarà".

stats