Publicitat
Publicitat

MERCAT DE FITXATGES

Encara no s'ha fet cap oferta, però el club vol tancar l'operació abans del proper 5 de juliol

El Barça ja ha contactat oficialment amb l'Arsenal, segons el president del club anglès

El president de l'Arsenal, Peter Hill-Woog, ha reconegut en declaracions al diari 'Sunday Mirror' que és "normal que Cesc vulgui tornar a Barcelona"

Hill-Wood ha reconegut que "el Barcelona ja ha contactat de manera oficial amb l'Arsenal per preguntar per Cesc Fàbregas". El màxim dirigent del club londinenc però, ha deixat clar que "hem parlat sobre Cesc, però ni hi ha una oferta formal per ell ni nosaltres el volem deixar marxar", va afegir. Hill-Wood però, també ha reconegut que és prou normal que el jugador vulgui tornar a Barcelona perquè "és d'allà".

Hill-Wood també ha reconegut que les negociacions poden ser llargues. El Barça sap que tard o d'hora tocarà parlar també amb el tècnic Arséne Wenger, actualment de vacances a França, i màxim responsable a l'hora de decidir quins jugadors es poden vendre o no a l'Arsenal. El Barça treballa per poder tancar el fitxatge abans del proper 5 de juliol, data en què els gunners tornaran a la feina. Tant el Barça com Cesc volen tancar l'operació abans per evitar que el jugador maresmenc comenci la temporada amb un altre club.


Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT