Lliga de Campions
Esports Barça 17/12/2010

El pare de Cesc reconeix que “ningú no volia el Barça”

El pare de Cesc, Francesc Fàbregas, reconeix que “si es jugués avui, l'Arsenal estaria eliminat, però no sé com arribaran tots dos a l'eliminatòria”

Redacció
1 min

BarcelonaEl pare de Cesc, Francesc Fàbregas, reconeix que “ningú no volia el Barça. Si es jugués avui, l'Arsenal estaria eliminat, però no sé com arribaran tots dos a l'eliminatòria”.

“Els vint primers minuts del partit a l'Emirates de l'any passat van ser un bany, un escàndol, l'Arsenal semblava un equip de col·legi. Suposo que en deuen haver après i no repetiran els mateixos errors”, ha dit el pare del futbolista en declaracions a la Cadena Cope.

“A veure si aquest any el Cesc pot jugar al Camp Nou. Estic segur que a ell li encantarà jugar aquí, és un gran aparador”, ha comentat. “Segur que es tornarà a parlar del seu futur. A dia d'avui l'única cosa que es pot dir és que és jugador de l'Arsenal, que és el capità, que està a gust i que ningú dubti que ho donarà tot perquè l'Arsenal guanyi”, ha assegurat.

“No tenim cap dada que digui que el Barça tornarà a perseguir-lo a l'estiu. A Londres van entendre la seva postura, l'afició el va respectar i el tracten com si no hagués passat res, això és d'agrair”, ha opinat.

stats