BARÇA

Lliga de Campions

6.743 entrades demanades per veure l'Arsenal-Barça

Les 2.035 entrades per als socis se sortejaran el proper dimecres, a les 10 hores, davant notari, a la Sala París

Dilluns a les 19 hores s'ha tancat el termini de sol·licitud d'entrades per viure l'Arsenal-Barça del proper 16 de febrer. En total s'han demanat 6.743 entrades, agrupades en 2.907 peticions. Els socis blaugranes s'han mostrat molt interessats en veure en directe el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que es disputarà a Londres i el passat dijous al vespre, primer dia de sol·licitud, el nombre de peticions ja superava el nombre d'entrades disponibles per a aquest partit.

Com és habitual aquestes últimes temporades, el Barça celebrarà aquest dimecres a les 10 h un sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits. El Barça disposava de 2.035 entrades per als socis i 510 per a les penyes.

Com a principal novetat, el club posa a disposició dels socis i penyes el 85% de les entrades disponibles pel partit; això suposa una millora respecte a la temporada passada que es destinaven el 80%. Com és habitual, el 20% d’aquestes entrades es destinaran a les Penyes. Per tant, es vendran 2.040 entrades a socis i 510 entrades a penyes.

Més continguts de