Publicitat
Publicitat

Barça

El Barça aposta per les noves tecnologies i se suma a la iniciativa ‘Barcelona Go Mobile’

Aquest acord amb l’empresa nord-americana pretén millorar l’experiència dels barcelonistes en la consulta dels continguts informatius del club a través dels mòbils

El FC Barcelona i l'empresa nord-americana Google sumen esforços adaptant als dispositius mòbils la plataforma de notícies web del FC Barcelona de cara al Mobile World Congress, en la creació de la iniciativa 'Barcelona Go Mobile' (Barcelona Go Mo).

L'adaptació dels continguts informatius del FC Barcelona en versió mòbil no suposa cap cost econòmic, tot al contrari, significa una millora per a tots els socis i simpatitzants en l'accés a la informació del Club des dels 'smartphones'.

Els socis i simpatitzants que accedeixin a partir d'ara a la web del Barça trobaran de manera automàtica un accés directe a les notícies del Club, galeries d'imatges i vídeos en un format molt més adaptat a la consulta des dels 'smartphones', així com un accés directe a la compra d'entrades. D'aquesta forma s'ofereix la possibilitat de dur a terme gestions de compra des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT