Barça B
Esports Barça 24/04/2011

El Barça B i el Betis ompliran el Miniestadi amb el gran partit de la jornada

Els andalusos, colíders, volen assegurar-se la plaça d'ascens directe, i el filial, que ja fa nou partits que no perd, seguir fent gaudir l'afició blaugrana

Redacció
1 min
Jonathan Soriano va aconseguir ahir dos gols més, i ja n'ha fet 18 aquesta temporada amb el filial.

BarcelonaEl Barça B porta una extraordinària trajectòria en les últimes jornades. Els joves del filial no perden un partit des de la 25a jornada a Elx i, gràcies als seus bons resultats, l'equip és quart a la classificació, sent el màxim golejador (67 gols) i tenint a les seves files, també, el màxim golejador de la divisió de plata, Jonathan Soriano (24 gols). En cas de victòria, i depenent del que faci el Celta de Vigo, els blaugranes podrien acabar la jornada en la tercera posició.

A causa del gran nombre de seguidors del Betis a tot Catalunya i de les festes de Setmana Santa, s'espera que aquest diumenge hi hagi la millor entrada de la temporada a l'escenari del Barça B. Els seguidors del Betis s'ubicaran a la zona del Gol Nord i cal recordar que els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta. El Club ha recomanat a tots els socis del Barcelona que vulguin veure en directe el matx que no arribin amb el temps just al Miniestadi, ja que quan l'aforament estigui ple ja no s'hi podrà accedir.

El Betis i el Rayo són colíders a Segona amb 66 punts cadascun. Si Soriano és, de cara a gol, l'home més en forma del filial, Jorge Molina i Rubén Castro són els referents ofensius de l'equip de Pepe Mel, un dels conjunts que amb més dificultats va posar al primer equip blaugrana en l'eliminatòria de Copa de Rei de quarts de final. El Rayo Vallecano i el mateix Celta gallec esperen la victòria blaugrana per superar en el primer cas i acostar-se en el segon, al conjunt verd-i-blanc de Sevilla.

stats