Barça
Esports Barça 12/05/2012

El Barça i el Betis s'enfronten en l'últim partit de Lliga, intranscendent (22 h)

Les grans absències del partit són Alexis, Puyol i Pinto. El porter gadità té un esquinç al turmell dret però no serà baixa per la final de la Copa

Efe
2 min
Els futbolistes del Barça, després del segon gol.

BarcelonaBarça i Betis, sense res en joc, tiraran aquest dissabte el teló del campionat en l'últim partit de Lliga de Pep Guardiola, que esgota els seus dies a la banqueta blaugrana després de conèixer la seva decisió de deixar el càrrec després de la final de Copa

Esportivament, Guardiola haurà de recórrer a Víctor Valdés, últimament a la banqueta, davant la baixa de José Manuel Pinto, que s'estava preparant per ser titular en la final de Copa

Els barcelonistes només tenen en ment el partit davant l'Athletic a Madrid i tots els esforços estan posats a tancar la temporada amb un quart títol, després de les conquestes de la Supercopa d'Espanya, d'Europa i Mundial de Clubs.

No és la de Pinto l'única baixa contra el Betis. Més important és la de Carles Puyol. El capità serà operat avui d'un problema al genoll i estarà sis setmanes de baixa, de manera que es quedarà sense jugar la final de Copa i l'Eurocopa.

Pocs al·licients té la trobada, més enllà de si l'argentí Leo Messi segueix batent tots els registres com a màxim artiller o de si Víctor Valdés s'assegura definitivament el 'zamora'.

El retorn de Gerard Piqué, després de la commoció cerebral soferta davant el Chelsea, i la possibilitat d'anar provant opcions per a la final copera és l'única al que aspira l'equip blaugrana.

Els verd-i-blancs, que en els últims anys han fet patir molt al Barcelona al Villamarín, volen repetir gestes anteriors i brindar una victòria a la seva afició per agrair-li el seu suport en una temporada en què el Betis, acabat d'ascendir i en Llei Concursal, ha fet un bon paper en mantenir a Primera sense patir.

stats