BARÇA
Esports Barça 08/12/2010

Bojan es queda ingressat a l'Hospital de Barcelona en observació

El davanter ha quedat estabornit a la gespa i ha hagut de ser retirat del terreny de joc en llitera

Redacció
1 min
Bojan, en el moment de ser retirat en llitera.

BarcelonaLes lesions de Bojan i Jeffren, que han estat substituïts a la primera part per problemes físics, han estat la cara negativa del partit. El ‘9’ pateix una forta contusió al cap, mentre que l’extrem té problemes musculars.

En el cas de Bojan, el jugador ha hagut de demanar el canvi després de rebre un cop al cap de Bocchetti, al minut 33. El davanter ha quedat estabornit a la gespa i ha hagut de ser retirat del terreny de joc en llitera.

Tot seguit ha estat traslladat a l’Hospital de Barcelona on se li han fet diverses proves neurològiques. Les proves han servit per descartar qualsevol tipus de lesió, però el jugador s’ha quedat ingressat en observació.

Pel que fa a Jeffren, el canvi s’ha degut a unes molèsties que ha notat a l’a, tot i que es desconeix amb exactitud l’abast de la lesió. Aquest dimecres se li faran més proves. 

Cal recordar que Jeffren ja va lesionar-se recentment en el partit d’anada contra el Ceuta. En aquella ocasió va patir una luxació acromioclavicular a l’espatlla esquerra.

stats