BARÇA
Esports Barça 22/06/2011

Freixa: "Podem parlar de l'opció de recompra, però de moment estem considerant l'oferta per Bojan"

El portaveu i secretari de la junta directiva, Toni Freixa, ha reconegut que han rebut una oferta pel jugador del planter de l'equip que entrena Luis Enrique

Nuria García
1 min
Quin valor tenen els j o ves de La Masia?

BarcelonaToni Freixa, portaveu i secretari de la junta directiva del Barça, ha reconegut en la roda de premsa que ha ofert aquest dimecres al matí que el club ha rebut una oferta de la Roma, club que entrena des d'aquesta propera temporada l'exblaugrana Luis Enrique, per Bojan Krick. "Tenim una oferta de la Roma per Bojan. Hem rebut l'oferta i el club l'està considerant", ha comentat Freixa, que no ha volgut comentar més detalls: "No m'anticiparia als fets. Podem parlar de l'opció de recompra o de si la cessió beneficiarà al jugador, però de moment només estem considerant l'oferta".

Sobre la resta de fitxatges, Freixa s'ha referit a Alexis Sánchez. "Nosaltres no tenim per costum explicar les negociacions. La protecció dels interessos del Barça és precisament el contrari". El que sí que Freixa ha assegurat és que "la direcció esportiva treballa perquè la temporada vinent el primer equip sigui el més competitiu possible per respondre a les expectatives".

Respecte la quantitat de diners que es destinaran a fitxatges, Freixa no ha anunciat cap novetat: "La quantitat per inversions és la que ja vam anunciar: 45 milions d'euros més les vendes que generin plusvàlues", ha comentat.

stats