Barça
Esports Barça 10/12/2010

Bojan i Keita, novetats a la sessió d'entrenament del Barça

El primer equip del Barça ha tornat als entrenaments després de descansar ahir

Redacció
2 min
Bojan, en el moment de ser retirat en llitera.

BarcelonaEl primer equip del Barça ha tornat als entrenaments després de descansar dijous. El davanter Bojan Krkic i el migcampista Seydou Keita s’han reincorporat a la dinàmica del grup per preparar el partit de Lliga contra la Reial Societat.

Després de la victòria contra el Rubin Kazan (2-0) en el darrer partit de la fase de grups de la Champions i de descansar dijous, l’equip de Josep Guardiola ha tornat a la feina per preparar el partit de diumenge (21 hores, Canal +) contra la Reial Societat al Camp Nou, corresponent a la quinzena jornada de Lliga.

La sessió de treball ha comptat amb la presència de 20 jugadors sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper: els 19 del primer equip més el jove migcampista del filial Thiago Alcántara.

Les principals novetats d’aquesta han estat els jugadors Bojan Krkic i Seydou Keita. Tots dos s’han exercitat amb normalitat amb el grup. El davanter de Linyola ha tornat després del cop que va rebre al cap contra el Rubin Kazan, a causa del qual va passar la nit en observació a l’Hospital de Barcelona i va tenir dos dies de descans.

Per la seva banda, Seydou Keita s’ha incorporat a la dinàmica de grup després de ser baixa per precaució dimarts contra el Rubin per unes molèsties al tendó de la ròtula del genoll esquerre.

La sessió d'avui ha començat amb els habituals rondos. Uns rondos on no han participat ni Milito ni Jeffren. Ambdós jugadors han fet treball individual al marge del grup dins del procés de recuperació de les seves respectives lesions. I és que Jeffren, que va patir una elongació a l’adductor de la cuixa esquerra contra el Rubin, és baixa per al partit contra l’equip basc.

stats