Barça
Esports Barça 05/03/2013

El Barça enquestarà els socis sobre el futur del Camp Nou i el Palau Blaugrana

El club va encarregar fa mesos un estudi a les empreses ISG, AEG i Icon Venue Group

àlex Gozalbo
1 min
Instal·lacions del Barça

BarcelonaEl Barça farà una enquesta adreçada a entre 7.000 i 10.000 dels seus socis per saber la seva opinió sobre el futur del Camp Nou i el Palau Blaugrana.

El club va encarregar fa mesos un estudi a les empreses ISG, AEG i Icon Venue Group. El procés inclou la realització d'una enquesta entre els socis, però també un estudi de mercat adreçat a clients corporatius i a empreses prospectives per tal d'analitzar el potencial de creixement de serveis i d'ingressos. L'empresa ISG farà l'enquesta a través de la seva divisió d'investigació, Comperio Research.

"Una de les tasques de les tres empreses que s'han associat amb el club és fer un pla de negoci. No farem una inversió d'aquestes característiques endeutant-nos, ja que el que volem és eixugar el deute econòmic", assegura a l'ARA Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet. "El Palau Blaugrana actual ha arribat al límit de la seva facturació i té unes mancances de capacitat evidents. No podem fer més abonats i el 90% de les entrades es venen. Un nou recinte ens hauria d'ajudar a créixer i l'assistència augmentaria", recorda.

stats