Barça
Esports Barça 16/08/2011

El Barça estrena la nova gespa del Camp Nou en el penúltim entrenament abans de la Supercopa

Guardiola ha fet un entrenament amb tots els jugadors disponibles del primer equip a més de Montoya i Dos Santos, que ja van viatjar a Madrid en el partit d'anada

Redacció
1 min
Sergio Busquets

BarcelonaEl Barça ha fet aquest dimarts a la tarda una nova sessió preparatòria per preparar el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid. Ha estat el primer entrenament del curs al Camp Nou. I, per tant, el primer sobre una gespa que al llarg d'aquest estiu ha estat totalment renovada.

Igual com ja va passar en la sessió preparatòria de dilluns, hi han participat la totalitat dels jugadors disponibles del primer equip. En aquesta ocasió, Pep Guardiola ha decidit ampliar el grup amb la presència de Montoya i Dos Santos, que ja van viatjar a Madrid en el partit d'anada al Bernabéu.

Amb un Cesc que trepitjava el terreny de joc del Camp Nou per segona vegada després de la seva presentació ja com a jugador blaugrana, també cal destacar que Sergio Busquets s'ha entrenat amb normalitat amb la resta del grup. D'altra banda, ha estat el primer entrenament d'Alexis a l'Estadi des de la seva incorporació a la disciplina de l'equip.

stats