Barça
Esports Barça 08/02/2012

El Barça s'entrena al Camp Nou amb tots els disponibles, inclosos Pedro, Iniesta i Busquets

Guardiola dirigeix una última sessió d'entrenament abans de jugar contra el València (21h), amb 23 futbolistes, entre ells els tocats Pedro, Iniesta i Busquets i sis del filial: Tello, Dos Santos, Montoya, Bartra, Muniesa i Sergi Roberto

Ara
1 min
El Barça s'entrena al Camp Nou

BarcelonaEl Barça s'ha entrenat dimecres al matí al Camp Nou per preparar la tornada de semifinals de la Copa del Rei contra el València (21h). En l'última sessió, Guardiola ha pogut comptar amb 23 futbolistes, tots els del primer equip disponibles i sis jugadors del filial. Entre els que s'han exercitat, hi eren Pedro, Iniesta i Busquets, que ahir van realitzar una part de la sessió amb el grup també.

En el cas dels dos primers, encara no tenen l'alta mèdica. La disponibilitat de Busquets per aquest vespre encara no és segura i es decidirà, com en els casos de Pedro i Iniesta, poc abans del matx.

Els sis futbolistes del filial que s'han entrenat són els mateixos de dimarts: Tello, Dos Santos, Montoya, Bartra, Muniesa i Sergi Roberto.

L'equip s'ha quedat al Camp Nou per dinar tots junts i, després, podrà disposar d'una estona lliure fins una hora i mitja abans del partit, quan tots 23 futbolistes estan citats.

stats