Barça-Madrid
Esports Barça 27/11/2010

El Barça ha prepapart un altre mosaic pel Camp Nou amb 100.000 cartulines per rebre el Reial Madrid

Els 7 milions de fans que té el Barça al Facebook poden començar a preparar-se per al clàssic canviant la imatge personal per la del mosaic del Camp Nou

Redacció
1 min

BarcelonaJa és una tradició que per als partits entre el Barça i el Madrid al Camp Nou els socis i aficionats culers rebin l'equip amb un espectacular mosaic. I aquest any no podia ser una excepció i dilluns l'estadi es tornarà a vestir de gala amb un espectacular mosaic que cobrirà totes les zones del Camp Nou amb els colors blau i grana. Per a aquesta ocasió s'utilitzaran unes 100.000 cartolines plastificades, de les quals unes 45.000 són de color vermell, 35.000 són blaves, i 20.000 grogues. L'objectiu és que a la tribuna principal i el lateral es dibuixi la bandera del Barça, i que als Gols Nord i Sud es pugui veure la senyera.

No només es podran veure els colors del Barça i de la senyera, sinó que al Camp Nou també es podrà llegir un lema, que aquest any és 'T'estimo Barça'. Situat a la tercera i segona graderia del lateral de l'estadi, la voluntat és mostrar als jugadors quan surtin del túnel de vestidors i a tot el món l'amor dels culers per uns colors i un club.

Abans, però, el mosaic ja es podrà estendre arreu del món a través de la xarxa social del Facebook. I és que els més de 7 milions de fans que té el Barça al Facebook poden començar a preparar-se per al clàssic canviant la imatge personal per la del mosaic del Camp Nou.

stats