BARÇA
Esports Barça 28/02/2011

Consulta ‘online’ de la llista d’espera d’abonaments

A partir de dimarts, els socis podran consultar al lloc web del club quina és la seva situació en la llista d'espera per aconseguir un abonament per al Camp Nou

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça posa a disposició dels socis i sòcies del club la possibilitat de consultar, a partir del dimarts 1 de març i a través del lloc web del club, la llista d'espera d'abonaments per al Camp Nou. Els socis inclosos en la llista d'espera tenen dues opcions per conèixer la seva posició: de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) o bé a través de la pàgina web del club, en aquesta aplicació que estarà operativa dimarts.

Durant les últimes setmanes el Barça va engegar un procés de ratificació entre els socis sense abonament que en els últims anys havien expressat la voluntat d'optar a un abonament, en què hi han participat 5.866 dels 9.141 apuntats. També es va donar cabuda a nous socis que han volgut incorporar-se a aquesta possibilitat, un total de 1.097. Un cop completats aquests processos, el club posa a disposició dels socis i sòcies un servei online que permet realitzar còmodament la consulta de manera fàcil i segura, en compliment estricte de la llei orgànica de protecció de dades.

El vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, ha apuntat: "Es tracta d'un compromís electoral que permet a tots aquells socis que porten més temps en aquesta llista, alguns des del 2003, que tinguin avui la possibilitat de conèixer exactament la seva posició i, a partir d'ara, poder fer-ne el seguiment. Alhora, ens permet conèixer els socis que realment són demandants d'aquests abonaments per a ús personal i eliminar possibles actuacions especulatives. El nostre compromís amb la transparència ens porta a fer públic tot el que fa referència als drets del nostre col·lectiu social". I és que aquest va ser un dels temes de l'última campanya electoral per a la presidència del Barça.

Cal recordar que per estar inclòs en aquesta llista d’espera d’abonaments és imprescindible haver ratificat presencialment a l’OAB la documentació necessària per estar-hi inclòs. Per optar-hi, cal complir les condicions següents:

1. Ser soci/sòcia de FC Barcelona en edat infantil o sènior.

2. Una antiguitat mínima de 2 anys com a soci.

3. Fer la inscripció de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

4. Estar al corrent de pagament i no tenir suspesa la condició de soci.

Per poder fer el manteniment i l’actualització correcta de la llista, el soci interessat haurà de presentar-se personalment a l’OAB un cop a l’any. S’obrirà un període de temps, entre el 15 d’octubre i el 7 de gener de cada any, perquè tots els socis que formin part de la llista d’espera renovin la seva inscripció i així evitar qualsevol possibilitat d’especulació o de frau. Un cop transcorregudes aquestes dates es procedirà a la renumeració de les sol·licituds incloses.

stats