Publicitat
Publicitat

MERCAT DE FITXATGES

Wenger no s'oposaria al fitxatge i tot dependria de presentar una bona oferta econòmica

Les negociacions per Cesc s'acceleraran aquesta mateixa setmana

Segons ha comunicat Catalunya Ràdio, aquesta mateixa setmana es produirà una primera reunió entre el representant del jugador Darren Dean i un del Barça per avançar el procés.

Cesc ha rebut ofertes del Madrid, el Chelsea i el Manchester City, totes econòmicament millors que allò que pot oferir el Barça, però el jugador d’Arenys té decidit que vol ser blaugrana. Cesc ja va arribar a un acord verbal amb el seu tècnic Arséne Wenger perquè aquest estiu l’Arsenal no es tanqui en banda a l’hora de negociar. Les posicions entre el jugador i el Barça sobre el contracte i el sou són molt properes, pel que el gran problema ara mateix és poder fer una bona oferta econòmica a l’Arsenal. Els “gunners” volen cobrar uns 50 milions d’euros, i el Barça podria arribar ara mateix a uns 32 més un jugador com Thiago Álcantara.

Si Wenger és fidel a la seva paraula i no posa problemes a les negociacions, tot dependrà només dels diners, perquè Cesc prefereix perdre diners però jugar allà on vol que no pas escoltar les ofertes d’altres clubs, especialment aquella del Manchester City, econòmicament molt forta.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT