BARÇA
Esports Barça 27/02/2011

L'Arsenal nega que hi hagi "cap raó per pensar" que Cesc vulgui deixar el club

El director executiu de l'Arsenal, Ivan Gazidis, diu que el club gunner té solidesa defensiva per no necessitar vendre el seu capità per augmentar el seu capital

Redacció
2 min
Cesc abandona el camp capcot. Shaun Botterill / Getty Images

LondresEl director executiu de l'Arsenal, Ivan Gazidis, ha insistit que "no hi ha cap raó per pensar" que el capità "gunner", el català Cesc Fàbregas, vulgui deixar el club de Londres per tornar al seu país. "No hi ha raó per pensar que s'aniria i, a més, el sostenible model de negoci que tenim ens dóna la solidesa per dir que no necessitem vendre a Cesc Fàbregas per augmentar el nostre capital. Això suposa estar en una posició molt forta", ha explicat Gazidis en declaracions al programa Sportsweek de la cadena britànica BBC.

El migcampista de la selecció campiona del món, que té contracte amb l'Arsenal fins al 2014, ha estat relacionat des de l'any passat amb un possible traspàs al Barça, on es va formar fins a la seva marxa a Anglaterra al setembre de 2003, quan el jugador tenia 16 anys.

Els "gunners", que tenen l'oportunitat de guanyar el primer trofeu des de 2005 a la final de la Copa de la Lliga davant el Birmingham, van rebutjar l'estiu passat dues ofertes del Barça per aconseguir els serveis de Cesc, que té ara 23 anys.

Malgrat el manifestat desig del futbolista per tornar a casa, a Catalunya, i l'equip blaugrana, on conserva a molts amics del planter, aquest va decidir abans del tancament del mercat que es quedaria com a mínim una temporada més a l'Arsenal, club amb el qual se sent molt compromès.

"Cesc té un contracte a llarg termini. Això ens dóna una fortalesa real a partir de la qual operar i ens va donar la capacitat de poder conservar després del que va passar l'estiu passat", ha indicat el directiu de l'Arsenal. Gazidis ha assegurat que, quan l'Arsenal va tenir sobre la taula les dues ofertes del Barça, no existia cap imperatiu financer que els obligués a vendre.

Tot i que el club i el tècnic del primer equip, Arsene Wenger, s'aferren a l'anada de prolongar l'estada de Cesc a Londres, Gazidis és conscient que no pot garantir que aquest segueixi sent jugador de l'Arsenal la temporada. "No puc mirar tan lluny, el futbol no és així. No pots predir quins jugadors estaran aquí", ha admès abans de confessar que la seva esperança és poder comptar amb Cesc Fàbregas en la campanya 2011-2012. "És el nostre capità i una part molt important de l'equip, però ara mateix estem concentrats en aquesta temporada i no en el primer dia de la següent", ha conclòs Gazidis els seus comentaris sobre la llarga i constant especulació sobre el futur de Fábregas.

stats