BARÇA

El català afirma que es mostra "entusiasmat" per viure l'eliminatòria

Cesc: "Serà difícil, però en realitat, l'eliminatòria amb el Barça no és una missió impossible"

El capità de l'Arsenal afirma al The Sun: "No són invencibles. Els llibres d'història demostren que han guanyat la Lliga de Campions dos cops en els últims 18 anys"

Cesc Fábregas, en una columna d'opinió que publica The Sun, ha explicat els seus sentiments de cara a l'eliminatòria que enfrontarà a l'Arsenal amb el Barça en la Lliga de Campions. "Sé que tothom està dient que s'ha acabat la Lliga de Campions per a l'Arsenal ara que ens ha tocat el Barça, que el Barça és el millor equip del món i que no tenim cap oportunitat i que ja ens va eliminar la temporada passada. Ho sento molt però jo no ho veig així", diu el capità de l'Arsenal.

El jugador català es pregunta: "Per què no podem guanyar-los?" i enumera totes les raons per les que pensa que l'Arsenal pot guanyar l'equip de Pep Guardiola. "Serà difícil, però en realitat, això no és una missió impossible", afirma Cesc que, a més de demanar que ningú els subestimi, explica: "Si ells fossin invencibles, guanyarien cada any la Lliga de Campions. Però els llibres d'història demostren que l'han guanyat dos cops en els últims 18 anys".

A més de recordar els patits en què l'Inter i el Manchester van eliminar els blaugranes a la màxima competició europea, Cesc comenta: "No hi ha lloc per a la por. Hem de fer-los front amb actitud positiva i amb la mentalitat que podem guanyar-los".

Respecte el partit de la temporada passada, el català destaca: "El partit a l'Emirates a ser una experiència increïble, un dels millors de la meva carrera, especialment quan vaig marcar el penal" i recorda que la llàstima va ser en la tornada "estava lesionat".

Finalment, a més de dir que està "entusiasmat" amb l'eliminatòria, conclou: "Si volem ser campions d'Europa, hem de ser capaços de guanyar a qualsevol i a tot el món, i això inclou el Barça".

Més continguts de