BARÇA
Esports Barça 22/06/2011

Cesc descarta novetats del seu fitxatge pel Barça en els propers dies

Fàbregas ha dit que el seu "gran ídol és Guardiola" però ha eludit contestar preguntes sobre el seu futur i s'ha limitat a assenyalar que té ganes de reincorporar-se als entrenaments

Efe
2 min
Cesc Fàbregas, durant un acte promocional a Yakarta.

YakartaEl jugador de l'Arsenal, Cesc Fàbregas, ha dit a Jakarta que no té novetats sobre la seva possible fitxatge pel Barça i ha descartat que hi hagi notícies al respecte en els pròxims dies. Fábregas ha negat en declaracions a Efe que s'hagin de produir avenços en les negociacions entre les dues entitats mentre romangui a Indonèsia, on va arribar el dilluns acompanyat del seu agent per estar-se fins a finals d'aquesta setmana.

Durant un acte promocional d'una marca de galetes celebrat a Jakarta, Fàbregas ha respost un qüestionari davant centenars de seguidors vestits amb les samarretes de l'Arsenal, el Barça o de la selecció espanyola. En respondre una de les preguntes Fàbregas ha dit que el seu "gran ídol és Guardiola" però en canvi ha eludit contestar les més incòmodes sobre el seu futur i s'ha limitat a assenyalar que té ganes de reincorporar-se als entrenaments, sense donar més detalls.

Fàbregas ha tingut un record per als seus companys de l'Arsenal i de la selecció espanyola i ha apuntat que ha tingut "l'honor de jugar amb alguns dels millors futbolistes del món".

"La motivació em ve de dins, estic enamorat de la pilota", ha contestat el d'Arenys de Mar quan li han preguntat sobre la seva passió pel futbol. El migcampista ha començat la seva primera visita a Indonèsia, on ha rebut una benvinguda que ha qualificat d'"espectacular".

Fàbregas participarà dijous en un altre acte de la mateixa marca de galetes, encara que a la turística illa de Bali, i supervisarà la final d'un torneig infantil abans de gaudir d'un descans en un complex hoteler de luxe situat sobre la platja.

El rostre del futbolista fa mesos que resulta familiar per a molts indonesis ja que els autobusos de Jakarta porten publicitat de galetes en què apareix el seu rostre i en televisió protagonitza anuncis en què pronuncia diverses paraules de bahasa, l'idioma local.

stats