Barça
Esports Barça 16/05/2011

FCBViatges esgota les places d'avió per anar a la final de Wembley per 370 euros

Un cop esgotada la primera proposta de l'agència oficial de viatges del club, el Barça ha posat 400 noves places al preu de 440

Redacció
1 min
L'avió de Turkish Airlines en el que podria viatjar el Barça.

BarcelonaAquest dilluns s'han esgotat les 8.000 places que FCBViatges havia posat a disposició dels socis del Barça perquè es desplacin a Londres per donar suport a l'equip a la final de la Champions a un preu de 370 euros en els vols d'anada i tornada el mateix dia 28.

Fins aquest dilluns, FCBViatges ha reservat 33 avions d'anada i tornada en un dia, més 3 de caps de setmana amb destinació a Londres, per cobrir un total de 8.000 places. Aquesta xifra, que ja s'ha cobert totalment, suposa un increment substancial respecte als 21 avions d'un dia que es van desplaçar a Roma a través de l'agència oficial del Club, a la final de la Champions del 2009.

Un cop esgotada l'oferta de places de viatge d'un dia al preu de 370 euros, FCBViatges continuarà oferint als socis, penyistes i aficionats que ho desitgin places d'avió per als vols de cap de setmana, i places en vols de dia, al millor preu disponible que fixi el mercat en cada moment. A hores d'ara es disposa de 400 noves places en dos vols d'anada i tornada el mateix dia, al preu de 440 euros.

stats