Wembley 2011
Esports Barça 28/05/2011

El Barça celebrarà la Champions amb una rua que començarà al port i acabarà al Camp Nou

El recorregut serà: passeig Colom, Via Laietana, Pau Claris, Gran Via, Passeig de Gràcia, carrer Aragó, avinguda Roma, carrer Comte d'Urgell, avinguda Sarrià i Travessera de les Corts i Estadi.

Martí Molina
1 min
El mapa de la rua de celebració de la Champions de Wembley

BarcelonaEl Barça celebrarà la Champions amb una rua que començarà al port de Barcelona i acabarà al Camp Nou. L'equip, que arribarà a la Ciutat Comtal aquest diumenge després de dinar, iniciarà la rua cap a 2/4 de 6, i l'acabarà tres hores més tard al Camp Nou, on acabarà la festa amb els aficionats, que tindran entrada lliure a l'estadi.

D'altra banda, el Barça, a través d'un comunicat ha recomanat als aficionats no desplaçar-se fins a l'aeroport, ja que els jugadors sortiran de l'avió i agafaran un autocar que els durà directament cap al punt d'inici de la rua.

Actes de celebració de la Lliga de Campions:

-17.30 h: Inici de la rua des del port de Barcelona (World Trade Center). El recorregut serà: passeig Colom, Via Laietana, Pau Claris, Gran Via, Passeig de Gràcia, carrer Aragó, avinguda Roma, carrer Comte d'Urgell, avinguda Sarrià i Travessera de les Corts i Estadi.

-18.30 h: Obertura dels accessos de les instal·lacions del Club i de les portes del Camp Nou. Un cop oberts els accessos, els socis i aficionats podran gaudir de les següents activitats a la zona de l'esplanada de Tribuna fins a 30 minuts abans de l'arribada de la rua: Actuacions dels grups Mitja Nit i Protons, tallers de maquillatge i perruques, Futbol Ràpid, Jumping, Xutòmetre, Botty futbol i Futbol 3x3. I a dintre l'estadi hi haurà les actuacions de: Cris Juanico, Banda del Yuyu, Minimal 21, La Gran Aventura, Mine, Amelie, Joan Masdéu, Jofre Bardagí, Miguel Abras, Gertrudis, Brams, Gossos i De la Hoja.

-20.45 h: Arribada prevista de la rua al Camp Nou

-20.30 h: Inici dels actes al Camp Nou amb els parlaments de la plantilla, la volta d'honor i el piromusical.

-21.30 h: Fi de festa.

stats