RECULL DE PORTADES
Esports Barça 24/04/2012

"Serem a Munic!", a la portada del diari 'Sport'

Màxim suport a un Barça que aquesta nit buscarà el passaport per a la final de Munic. 'El 9 Esportiu' col·loca una pilota al fons de la porteria i diu: "Ha d'entrar". El diari assegura que els blaugranes tindran "l'impuls d'un Camp Nou incondicional"

Ara
1 min
Sport, 24 d'abril del 2012

BarcelonaEl Barça intentarà capgirar el marcador favorable al Chelsea (1-0 a Stamford Bridge) i en una altra nit per a l'èpica buscarà el bitllet directe a la final de Munic. Tothom confia en les possibilitats dels blaugranes, començant pel seu tècnic, Josep Guardiola, i els missatges de la premsa esportiva catalana aquest dimarts no poden ser més positius.

'Sport' exclama: "Serem a Munic!", i subratlla que l'equip està "supermotivat i convençut de remuntar".

'Mundo Deportivo' tenyeix l'Allianz Arena de blaugrana i titula: "A Munic!".

'El 9 Esportiu' col·loca una pilota contra la xarxa del fons de la porteria i diu: "Ha d'entrar". El diari assegura que els blaugranes tindran "l'impuls d'un Camp Nou incondicional".

A la premsa de Madrid se centren en la gesta dels blancs, que aquest dimecres també hauran de capgirar l'eliminatòria favorable al Bayern (2 gols a 1). 'Marca' s'atreveix a titular en alemany i diu: "90 minuts al Bernabéu són molt llargs". 'As' evoca les declaracions de Cristiano Ronaldo i titula: "Espero que el Barnabéu marqui el primer gol al Bayern".

stats