BARÇA
Esports Barça 02/05/2011

El Barça participarà aquest estiu a la Copa Audi 2011

Els aficionats poden triar quin serà el rival del Barça en la primera jornada –l'AC Milan o l'Internacional de Porto Alegre– al lloc web 'www.audicup.com'

Redacció
1 min

BarcelonaA finals del mes de juliol, els dies 26 i 27, el Barça participarà a la Copa Audi de Munic juntament amb el Bayern de Munic, l'AC Milan i l'Internacional de Porto Alegre. En aquest torneig, que es jugarà a l'Allianz Arena, els seguidors podran escollir els aparellaments a través d'internet.

En la jornada inaugural, el 26 de juliol, el Barça i el Bayern de Munic jugaran contra l'equip que els seguidors escullin –l'AC Milan o l'Internacional de Porto Alegre– a través de la xarxa. Els fans podran seleccionar els seus aparellaments preferits al lloc web www.audicup.com. Tenen temps per votar fins al 7 de maig a les 15.30 hores, hora en què se sabrà amb quin equip s'estrena el Barça a la Copa Audi, i consegüentment, amb quin equip ho farà el Bayern.

El 27 de juliol els que perdin el dia anterior s'enfrontaran per lluitar pel tercer i quart lloc, mentre que els guanyadors disputaran la final de la Copa Audi.

Les entrades per a la Copa Audi 2011 ja es poden comprar a través de la mateixa web des d'on es pot votar. Hi ha l'opció de comprar una localitat per veure un dia del torneig a partir de només 18 euros.

stats