BARÇA
Esports Barça 28/02/2012

Ajornada la vista matinal del cas Barça-Cope per la malaltia d'un advocat

El club encara no té constància de la proposta de la cadena i no decidirà si l'accepta fins que la junta directiva es reuneixi la propera setmana

Toni Padilla
2 min

BarcelonaLa vista pel judici entre el Barça i la Cope que s'havia de fer aquest matí s'ha ajornat per malaltia d'un advocat que representava la cadena. Avui, aquest advocat havia de presentar la proposta de la Cope de pagar 200.000 euros al Barça, però en no poder fer-ho, fonts del club admeten que ells encara no tenen la constància oficial d'aquesta proposta. El Barça esperarà en primer lloc que la Cope presenti una nota de disculpes davant el jutge amb la proposta de multa, i un cop aquesta els arribi per conductes oficials, valoraran si l'accepten o no. Aquesta decisió es prendrà durant la junta directiva de la propera setmana. El Barça, doncs, encara no s'ha pronunciat al respecte.

La Cope va emetre un comunicat a la seva web per reconèixer que l'acusació de dopatge que va fer sobre els jugadors del Barça era falsa. "Tant aquest mitjà com el periodista responsable volen fer públic que la informació ha resultat no ser certa i provenia d'una font no contrastada, per la qual cosa es reconeix que existeix una intromissió il·legítima al dret a l'honor del Barça". El text afegia que tant la Cope com el periodista Juan Antonio Alcalá accepten les pretensions econòmiques del Barça i pagaran els 200.000 euros en què el jutjat de 1a instància número 34 de Barcelona va valorar els danys i perjudicis causats.

El Barça havia presentat al jutjat civil de Barcelona la demanda per intromissió il·legítima en el dret a l'honor el mes d'abril de l'any passat. El club blaugrana demana una indemnització de 6.190.090 euros que la Cope vol evitar pagar amb aquesta nova proposta i disculpa pública.

stats